Brigitte Berends-Crucq is het gezicht achter De Haere Management. Ik ben opgegroeid in Brabant, maar ik woon met mijn gezin aan de rand van het Veluwse bos.

Via een kleine omweg ben ik in de bouwwereld beland. Tijdens mijn studie Economie in Maastricht volgde ik de richting Organisatie & Marketing. Het functioneren van succesvolle, innovatieve organisaties en met name de onderlinge afhankelijkheid tussen organisaties boeiden mij toen al.

Ik heb vervolgens praktijkervaring opgedaan in de uitzendbranche voordat ik in 2000 bij de netwerkorganisatie Lamikon in Apeldoorn terecht kwam. De grote uitdaging die ik voor het netwerk van vastgoed onderhoudsbedrijven en timmerfabrieken aanging, was om innovatieve concepten op het gebied van resultaatgericht vastgoedonderhoud in de markt te zetten. Het ontwikkelen en vermarkten van deze concepten deed ik in samenwerking met diverse partijen uit de keten.

Ik ben in de volle overtuiging dat er enorme kansen zijn voor de bouwsector. Kansen die versterkt worden door de (energie)transitie waar we als maatschappij in zitten. Dat is de reden waarom ik in 2012 ben gestart als zelfstandig professional onder de naam De Haere Management. Ik wil de kansen voor partijen in de bouwsector versnellen en concretiseren. 
Mijn inzet heeft altijd een persoonlijke benadering: ik zoek naar individuele drijfveren om de gezamenlijke ambities haalbaar te maken. Succesvolle verbindingen tussen mensen en organisaties creeren meerwaarde om  tot een onweerstaanbaar aanbod te komen.
Daar maak ik mij graag hard voor!